Wie ben ik?

about-1

'Ieder meubelstuk is uniek, net als iedere klant' - Martijn van Rooijen, eigenaar.

De liefde voor het werken met hout: het zit in mijn bloed. Mijn vader had een houtzagerij aan huis, een familiebedrijf door mijn opa gestart. Na schooltijd en in het weekend was ik daar vaak in de werkplaats aan het knutselen. Daarom voelde het voor mij heel logisch om na mijn middelbare school de opleiding tot machinaal meubelmaker te volgen.

Daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Sterker nog: inmiddels is mijn grote droom uitgekomen. Ik ben ondernemer en mag voor klanten zelf ontwerpen maken en bouwen. Ik vind het prachtig om de ideeën van mijn klanten om te zetten in een ontwerp en daarna ook echt te realiseren. Kwaliteit vind ik het allerbelangrijkste. Voor ieder meubel maak ik een uniek ontwerp. Als de klant tevreden is, dan ben ik écht gelukkig.

 

Mijn werkwijze

Vrijblijvend gesprek
Tijdens onze eerste kennismaking vertelt u mij uw wensen. Een keuken, badmeubel, tafel of bed: bijna alles is mogelijk. Ik luister goed naar uw verhaal en noteer de belangrijkste punten.

U ontvangt het ontwerp en de offerte
Ik maak voor u een fotorealistisch ontwerp en een passende offerte. Zo krijgt u al een heel goed beeld van hoe het meubel er uit gaan zien en de bijbehorende tijdsduur en kosten. Uiteraard kunt u hierin nog wijzigingen aanbrengen.

Aan de slag
Wanneer u akkoord bent met het ontwerp en de offerte dan ga ik voor u aan de slag in mijn werkplaats. U bent altijd welkom om even een kijkje te komen nemen.

Afwerking
We bepalen in overleg wat de beste manier is om uw op maat gemaakte meubel af te werken. U kunt hierbij kiezen uit vele kleuren beits, lak of verf.

Montage en oplevering
Als het meubel klaar is, kom ik het bij u thuis monteren. Dan zet ik de laatste puntjes op de i bij het afstellen en gebruiksklaar maken van uw meubel. Pas als u helemaal tevreden bent, ga ik naar huis.

Producten

Keukens

Een nieuwe keuken die helemaal voldoet aan uw wensen en perfect past bij uw interieur? Ik maak het mogelijk.

Badmeubel

Een badmeubel op maat? Ik maak voor een ontwerp waarmee u de ruimte in uw badkamer optimaal gebruikt.

Kasten

Een kast die past: met een op maat gemaakt ontwerp lukt dit altijd. Mijn kasten hebben uitstraling en leveren u veel bergruimte op.

Bekijk de producten